Despre Lumina Park

Lumina Park este cel mai nou ansamblu rezidential dezvoltat de Energomontaj Grup in imediata apropiere a parcului Lumina din Pitesti, pe Strada Nicolae Balcescu nr. 157 B, pe o suprafata de 8.000 mp cu un acces direct din complex in Supermarket-ul LIDL Gavana. Dezvoltatorul a creat un proiect imobiliar unic, in tendintele arhitecturale ale orasului Pitesti, printr-o structura avangardista si fatade indraznete.

Pentru fiecare apartament exista un loc de parcare contra cost atat suprateran cat si in parcarea acoperita si inchisa din vecinatatea blocului.

Arhitectura moderna cu accente clare si o volumetrie simpla dar atractiva, compartimentarile excelente, calitatea constructiei si a finisajelor, toate acestrea venind la un pret realist cu posibilitatea de achizitionare prin orice tip de credit bancar cu costuri lunare comparabile unei chirii obisnuite, sunt argumentele care transforma ansamblul Lumina Park intr-unul fara concurenta in care cu siguranta veti gasi apartamentul pe care il cautati.
Acestor argumente de ordin estetic, li se adauga si cele care tin de locatie, siguranta (monitorizare video, acces privat) si spatii verzi de recreere, loc de joaca pentru copii, parcaje pentru biciclete.

Proiectul pe scurt:

  • Complexul va fi compus din 3 blocuri D+P+8 și 9 etaje (aproximativ 160 de garsoniere, apartamente 2 camere, apartamente 3 camere).
  • Parcaj multietajat acoperit și închis, de 107 locuri tip garaj, în cadrul complexului. În total 182 locuri de parcare acoperite și exterioare
  • Accesul în cadrul complexului va fi restricționat cu barieră
  • Spații verzi amenajate, loc de joacă și recreere
  • Blocurile vor area rampa de acces pentru carucioare si vor fi deservite fiecare cu 2 lifturi Schindler, iar la nivelul demisolului si a subsolului vor exista boxe pentru depozitare.
  • Finisajele sunt oferite la cheie, create de arhitecți și designeri de interior, existand posibilitatea de a alege diverse variante cu finisaje de exceptie.
  • Pentru siguranță sporită, accesul în bloc va fi monitorizat prin camere de supraveghere

Calitatea constructiei

Materialele de constructii si solutiile tehnice sunt extrem de importante pentru rezistenta, gradul de izolare si comportamentul in timp al cladirii si al instalatiilor.

Lumina Park este un complex rezidențial special creat pentru viața de familie, în care am acordat o atenție sporită izolării termice și fonice a pereților și a pardoselii, pentru a crea intimitate și comfort.

Construim astfel încât să fii cât mai protejat și oferim cea mai bună protecție termică, fonică și seismică, dezvoltând un proiect în care vei fi și te vei simți în siguranță.