Apartamente si garsoniere de vanzare

Garsoniere

Pret de la 44000€

Apartament 2 camere

Pret de la 68000€

Apartament 3 camere

Indisponibil


Locuinta visurilor, mai aproape de dumneavoastra

Garsoniere in ansamblul rezidential Lumina Park
Daca sunteti persoane tinere si la inceput de drum, pentru a va obtine independenta si a avea un start frumos atat in viata de familie, cat si in viata profesionala, achizitionarea unei locuinte proprii este primul pas catre succes.

Foarte multi tineri isi fac griji in principal din cauza resurselor financiare disponibile, mai ales daca au mai cautat garsoniere pe placul lor si au fost descurajati din cauza ca nu vor avea suficient spatiu pentru a trai conformabil. Acum, aceste persoane au si o alta optiune: aceea de a-si achizitiona o garsoniera superba in complexul rezidential Lumina Park care ofera spre vanzare garsoniere la cele mai accesibile preturi.

Cu aceasta oferta va puteti concentra mai mult pe lucrurile importante pentru dumneavoastra, fara a avea toate bataile de cap ce vin impreuna cu inceperea cautarilor pentru o locuinta noua.

Mai mult timp si mai multe avantaje, doar la Lumina Park

  • Puteti economisi timp pretios cumparand o garsoniera la cheie. Nu numai ca este convenabil din punct de vedere financiar, insa finisajele si amenajarile garsonierelor din complexul rezidential Lumina Park sunt moderne, practice si bineinteles, satisfac si cele mai exigente cerinte in materie de calitate.
  • Economisiti timp atunci cand ajungeti acasa datorita faptului ca nu mai trebuie sa cautati loc de parcare.
  • O garsoniera noua in complexul rezidential Lumina Park, este o investitie inteligenta si de viitor.

De ce sa alegeti un apartament nou in complexul rezidential Lumina Park
Avantajele achizitionarii unui apartament cu 2 sau 3 camere in cadrul complexului rezidential Lumina Park, sunt foarte multe, insa cea mai importanta este siguranta familiei.

  • In functie de nevoile familiei dumneavoastra, un apartament cu doua sau trei camere in complexul rezidential Lumina Park poate fi exact ce aveati nevoie pentru a incepe o noua viata mai linistita si mai frumoasa, in care copiii sa se dezvolte armonios.
  • Apartamentele cu 2 si 3 camere, sunt spatioase, luminoase si aerisite, cu finisaje moderne de ultima generatie, lucruri care lipsesc cu desavarsire in majoritatea blocurilor din oras.
    Lumina Park ofera locuinte spatioase, luminoase si aerisite, cu o suprafata utila mai mult decat suficienta pentru a satisface nevoile oricaruia. Linistea care va va inconjura, precum si peisajul impanzit cu spatii verzi sunt si ele motive in plus pentru a investi in viitorul dumneavoastra alaturi de Lumina Park.

Zone de agrement și spații verzi
Ca dezvoltatori suntem dedicaţi să oferim clienţilor noştri, nu doar cele mai bune condiţii în spaţiul construit, ci şi inafara sa. Totul într-o strânsă relaţie cu mediul înconjurător.
Suntem, la rândul nostru, persoane active şi înţelegem necesitatea clienţilor noştri de a avea la dispoziţie în permanenţă spaţii verzi, zone de relaxare, de agrement sau de joacă, în imediata apropiere a locuinţelor.
În acest sens, asigurăm locatarilor din complexul de apartamente Lumina Park o zonă de relaxare în aer liber, cu spaţii verzi amenajate si loc de joacă pentru copii.

Zonele verzi sunt amenajate cu gazon şi plantate cu vegetaţie de înălţime joasă şi medie: buxus, tuia, etc. Pe măsură ce dezvoltăm ansamblurile rezidenţiale, încercăm pe cât posibil să păstrăm un raport cât mai echilibrat între spaţiul construit şi zonele în aer liber amenajate.

Pentru ca ne place sa lasam calitatea sa vorbeasca de la sine, va invitam sa ne contactati pentru a va oferi mai multe informatii.